Подаряваме 3 пътеводителя с идеи за пътешествия

Играта приключи. Честито на победителите Елвира Рашкова, Лариса Кочнева и Красимир Дуев!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, за билети за кино и театър и др. Следете за скорошното им обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

* * *

Три чудни книги ни водят из красотите на България и предлагат пътешествия за всеки вкус – от кътчета, липсващи на картата, през Дунавска България, до 52 разнообразни еко пътеки.

Надяваме се всяка от тях да си намери верния читател и пътешественик. Затова, заедно с Изд. „Сиела“ ги подаряваме в новата ни съвместна игра. По традиция, посочените от жребия няма да знаят коя книга точно са спечелили преди да отворят пратките си.

За да участвате в книжното предизвикателство, е нужно единствено да тагнете в коментар под поста приятел, с когото често поемате по пътя (на книгите):

Успех на всички участници в новото ни книжно предизвикателство!
Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 27 август.

Общите условия на играта може да прочетете тук. Участието ви в играта с коментар под поста, обявяващ я във фейсбук, означава, че ги приемате.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана единствено за нужната идентификация на спечелилите и изпращането на книгите.

Още за книгите, които ще ви поведат по нови пътеки

Намерени от чудесата

„Намерени от чудесата“ (Изд. „Сиела“) разказва за новите приключения на Николай Н. Нинов на места, липсващи на карти и пътеводители. Колегите му го наричат търсач на неоткрити кътчета, любител на древните загадки и тайни. А приятелите – приключенец по дух, с око за природните вълшебства.

52 екопътеки за всеки

Създателят на блога „Друми в думи“ Ели Иванова описва 52 екопътеки (по една за всеки уикенд в годината), които предлагат чудесна възможност за еднодневна екскурзия сред природата, за красиви панорамни гледки, среща с културно-историческото наследство на страната ни, мистични древни руини и мегалити, водопади, прохладни горски кътчета и реки.

В книгата са включени десетки красиви снимки от всички краища на България. Екопътеките са с различна дължина и трудност – има както съвсем леки и кратки, така и по-дълги, изискващи повече подготовка, които се изминават за няколко часа.

От Балкана до Дунав – Идеи за пътешествия в Дунавска България

Повечето ни читатели намират статията за удивителна. А ти?
  • удивителна (50%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (25%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (25%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук