сляпа среща с 1 от 4 книги

Играта приключи. Честито на победителите Илиана Момчева, Десимира Таслакова, Десислава Иванова и Остап Ибрахимович!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новата ни игра. Следете за скорошното ѝ обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

* * *

Свети Валентин наближава и вместо да спорим за смисъла от „привнесените“ празници, ви каним на сляпа среща… с нова книжна любов!

Жребият ще посочи не само кои ще бъдат 4-мата късметлии, а и кое заглавие ще държат в ръцете си (всеки изтеглен на случен принцип няма да знае коя точно от 4-те книги ще получи. Докато не разтвори куриерската си пратка…)

За да участвате в играта, е нужно единствено да тагнете в коментар под поста приятел, с когото споделяте сляпата си любов към четенето:

Успех на всички участници в новото ни книжно предизвикателство!

Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 5 март.

Общите условия на играта може да прочетете тук. Участието ви в играта с коментар под поста, обявяващ я във фейсбук, означава, че ги приемате.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана единствено за нужната идентификация на спечелилите и изпращането на книгите.

Книгите-претенденти за „сляпа среща“

Мигове любов

Избрани комикси от "Мигове любов"

Малките моменти любов, съпровождащи живота на една двойка, оживяват в луксозното българско издание на комикса от популярната художничка Катана.

Защото тя и приятелят ѝ Джон вярват, че истинската любов не се ограничава само до дни или месеци.

Тя се крие в малките моменти, в грижата за другия и в готовността да я заявиш смело пред света.

Катана и Джон са щастливата мъ­ничка двойка от северната част на щата Ню Йорк, която се осмели да разкрие чрез своите рисунки най-забавните, смешни, трагикомични и стоплящи сърцето моменти от връзката си. На избрани комикси от книгата може да се насладите тук.

Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам

Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичамЩастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам” (ИК „Сиела”) съдържа редица забавно илюстрирани примери в какво се състои любовта – от това да имаш пълно доверие на човека до теб, през това да го завиеш, докато спи, до момента, в който се изправяте заедно срещу света…

Книгата е цветна, в типичния за прочутата поредица „Щастието е…“ стил, а форматът й е нестандартен, напомнящ този на картичка. Част от над 500-те илюстрации може да видите тук.

Тайната рецепта на любовта

Тайната рецепта на любовта (корица)

Италианската писателка Валентина Чебени споделя „Тайната рецепта на любовта” –сгряваща история за любов, сладкиши и преодоляване на болезнените тайни от миналото.

Освен затрогващата история на Елетра, тръгнала по следите на ревностно пазеното минало на болната си майка, докато семейната им пекарна е пред фалит, книгата съдържа и рецепти на традиционни италиански ястия като винени праскови с бита сметана, анасонов хляб със захарна глазура и др.

Апетитен откъс ви очаква тук.

Остани

Четири любовни истории за силни характери, различни една от друга, но еднакви в онова, което ги свързва – любовта.

„Остани” на Стефана Белковска не е обикновен роман.

„Остани” е пътуване, по онези сложни, криволичещи пътища на душата, там, където търсим първо себе си, преди да открием нея – любовта, за която копнеем.

А когато я намерим, да разберем дали сме готови на всичко, за да я накараме да остане.

 

Повечето ни читатели намират статията за удивителна. А ти?
  • удивителна (100%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук