Спечели гореща книжна любов (х 4)! (игра)

Играта приключи. Честито на победителите Даниела Костова, Цанка-Христина Златкова, Венета Кулинова и Янко Костов!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, за билети за кино и театър и др. Следете за скорошното им обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

* * *

В разгара на лятото 4-ма читатели на Jasmin.bg ще изживеят своята нова книжна любов.

Жребият ще реши не само кои ще са те, а и кое „горещо“ (новоиздадено или дори предстоящо) заглавие на Изд. Сиела ще държат в ръцете си.

Всеки изтеглен на случен принцип късметлия няма да знае коя точно от 4-те книги ще получи, докато не разтвори куриерската си пратка…

За да участвате в играта, е нужно единствено да тагнете в коментар под поста приятел, с когото споделяте всяка книжна любов:

Успех на всички участници в новото ни книжно предизвикателство!

Победителят ще изтеглим на случаен принцип на 8 август.

Общите условия на играта може да прочетете тук. Участието ви в играта с коментар под поста, обявяващ я във фейсбук, означава, че ги приемате.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана единствено за нужната идентификация на спечелилите и изпращането на книгите.

С претендентите, да бъдат новата ви книжна любов, може да се запознаете тук:

Едно лято в Италия

Или най-горещото заглавие сред претендентите – предстоящо и с приказната корица на художника Дамян Дамянов!

Истинска история за едно семейство, което отива в Италия не за да разглежда забележителностите, а за да работи рамо до рамо с италианците, които сами отглеждат храната си и правят хляб, сирене, вино… нещата, които придават истинския вкус на живота.

Пип и Шанън винаги са мечтали да напуснат работа и да създадат своя собствена ферма.

Искат бавен, спокоен живот в хармония с природата, да отглеждат сами храната си и да прекарват време с хората, които обичат.

Ето защо правят това, което за някои звучи като лудост – напускат работа, взимат децата си и отиват да търсят добрия живот в Италия…

Игра на лъжи

Също предстоящ, „Игра на лъжи“ е новият зашеметяващ и заплетен психологически трилър от създателката на бестселърите „Оставих те да си отидеш“ и „Виждам те“Клеър Макинтош.

Полицията твърди, че е самоубийство.

Ана твърди, че е убийство.

Всички грешат.

Преди година Каролин Джонсън решава да сложи край на живота си. Тя се самоубива по същия начин, по който го е сторил няколко месеца по-рано съпругът ѝ.

Оттогава дъщеря ѝ, Ана, се опитва да се примири със загубата на родителите си. Самата тя наскоро е станала майка и има нужда от Каролин повече от всякога.

Анонимна картичка обаче събужда съмненията и тя започва собствено разследване, което ще промени живота ѝ и ще изкара от килера скелети, които може би е било по-добре да останат скрити там.

Рапсодия в Тоскана

Ярки тоскански залези, любовни трепети и виртуозни кулинарни изкушения се преплитат в омайваща хватка на страниците на „Рапсодия в Тоскана“.

Дебютният роман на американския писател Адам Шел е вдъхновяваща история, която разказва за изпепеляващата страст на забранената любов в малко тосканско селце през XVI век, където фикция и реалност се примесват с романтика и вулгарност, за да ни напомнят, че забраненият плод е най-сладък.

Вече ви запознахме с книгата (с интригуващ откъс), очаквайте и ревю на любимия ни гост-автор.

Откъс от “Рапсодия в Тоскана” на Адам Шел

Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула

След успеха на дебютния си роман  – „Малката книжарничка край Сена”, Ребека Рейзин се завръща с нова книга: „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула”.

Новата ѝ книга показва другото лице на Париж – място, където едно сърце може да бъде разбито, но и излекувано

На откъс може да се насладите тук:

Откъс от “Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула” на Ребека Рейзин

Още книжни любови ви очакват тук:

20 книги за незабравимо лято 2018

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (50%)
  • вдъхновяваща (50%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук