Подаряваме "Български народни приказки" (игра)

Играта приключи. Честито на победителката Анна Великова!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, за билети за кино и театър и др. Следете за скорошното им обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

* * *

Сборникът „Български народни приказки“ повежда на пътешествие сред богатата ни фолклорна традиция. Книгата е илюстрирана с прекрасните авторски шевици на Ева Ангелова, а ние нямаме търпение да я подарим на един от вас, в съвместната ни игра с Изд. Deja Book.

За да участвате, е нужно единствено да харесате фейсбук страницата на Jasmin.bg и да тагнете в коментар под поста приятел, който превръща живота ви в приказка:

Тaзи книга ни предоставя възможност да се впуснем в приключения сред родните полета, планини, реки и езера, сред градове и села, за да узнаем, че Добруджа е била владяна от крале, че над Софийското поле са летели дървени коне, че морската царица със сияйните коси е пристъпвала омайно край Перник, че недалеч от Ямбол са живели огнен и воден змей, че Ботевград е бил дом на върколак, а Beлиĸo Търново – на вампир, че недалеч от Благоевград е живял господарят на котките, че във Видин се е разхождал сам Господ, чe в Πлoвдив нaй-ĸpacивaтa ĸнягиня ce e oбличaлa в дpexи oт дъpвo, че над Разград са кръжали майстори със сребърни криле…

Успех на всички участници в новата ни „книжна“ игра!

Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 21 март 2018 г.

В случай че късметлията, изтеглен на случаен принцип, не отговори на съобщението, с което го уведомяваме за наградата в рамките на 10 дни, на 31 март 2018 г. ще изтеглим подгласник.

Предоставената лична информация от победителят в играта е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилия и за изпращането на книгата, като се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Откъс от „Български народни приказки“:

5 приказни любовни истории, разказвани от българския народ

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (8%)
  • вдъхновяваща (54%)
  • любопитна (15%)
  • забавна (8%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (8%)
  • обезпокоителна (8%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук