Подаряваме 2 книги от Изд. "Екрие"

Играта приключи. Честито на победителката Ирина Благоева! Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте новата ни игра. Следете за скорошното ѝ обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/).

* * *

Малко след като се върнахме от Водните градове на река Яндзъ, с увлекателния разказ от „Светлина от Изтока“, нямаме търпение да подарим дебютната книга на Наталия Бояджиева, съдържаща 48 репортажни пътеписа от Китай и богат снимков материал. През октомври 2019 г. обновеното издание на „Светлина от Изтока“ постави началото на новата поредица „Чудни пътешествия с „Екрие“.

Добавяме „ИСТОРИИ ЗА МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА: Приключенията на котенцето Ричи“ – детска книжка без аналог сред изобилието на българския книжен пазар. Съдържа пет истории, всяка от които приключва с фантастична рецепта за малки и големи. И защото децата обичат да рисуват, в края им ще откриват чудни илюстрации за оцветяване.

Двете книги ще зарадват един читател на Jasmin.bg, за да може от своя страна той да направи специален подарък на любимо дете.

За да участвате в играта, е нужно единствено да тагнете в коментар под поста приятел, с когото споделяте чудни пътешествия в света на книгите:

"Светлина от Изтока" и "Истории за малки, големи и пораснали деца: Приключенията на котето Ричи" са две от…

Публикувахте от Jasmin.bg в Събота, 11 януари 2020 г.

Успех на всички участници в новото ни книжно предизвикателство!

Победителят ще изтеглим на случаен принцип на 28 януари.

Общите условия на играта може да прочетете тук. Участието ви в играта с коментар под поста, обявяващ я във фейсбук, означава, че ги приемате.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана единствено за нужната идентификация на спечелилите и изпращането на книгите.

С Наталия Бояджиева може да се срещнете и тук:

Още за издателство „Екрие“:

Издателство „Екрие” е младо семейно издателство, започнало активна дейност през януари 2019 г., същата година, в която създателите му сбъдва и мечтата си да открият фирмена книжарница в болнично заведение (водени от вярата, че книгите са лек за душата).

Едно от любимите ни издания на „Екрие“ е:

  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук