Приключенията на Пиляпа бялото бръмбарче

„Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче“ е една чудесна книга за малки, големи и още по-големи. Книга мъдра и забавна, която ще докосне вашия дух и вашите сърца.

Децата ще се заливат от смях, а възрастните ще се смеят от сърце. Причудливи и симпатични, персонажите, които бръмбарчето Пиляпа среща по своя път, напомнят хора, които сигурно познавате. Паяк-Як, Бухал-Чухал, Нищо-Нещо, Лисица-Умница са само част от пъстрите герои, с които ще се запознаете в приказката. 

Бялото бръмбарче Пиляпа си търси приятел…  И сигурно ще намери, защото това е голямата му мечта. Защото, който търси… намира. И ако ти, скъпи читателю, срещнеш Пиляпа и станете приятели… 

Това би било най-хубавото нещо на света!


Книгата може да поръчате с 5% отстъпка и промокод за читателите на списанието тук.


Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче

* * *

* * *

* * *

* * *

За автора и илюстратора на „Приключенията на Пиляпа, бялото бръмбарче“

Писателят Раймондо Варсано (Раймондо) е различен, твърде различен, с особен стил, който звучи хармонично и се чете лесно. Автор е на книгата с разкази „Натам, нанякъде…“, детската книга “Среднощна дъга” и концептуалната книга “Context”. Награждаван е от Съюза на българските писатели.

Превеждан е на английски, руски, френски и чешки език. Разказите му са публикувани в престижни литературни издания, между които “Литературен фронт”, “Литературен форум”, сп. “Пламък” , сп. “Съвременник”, както и в антологии за съвременна литература в чужбина.

Сътрудничил е на вестника за литературна критика “АБВ”. През 2019 г. на “Моста на влюбените” бе представен съвместния проект с фотографa Маргарита Русева, “Истории в контекст”, обединяващ истории от писателя и фотографии, който получи широк медиен отзвук.

Петя Радивчева (Пиетра) завършва СУ “Св. Климент Охридски” специалност право. Паралелно с това учи композиция и рисунка като частен ученик при българския художник и карикатурист Димитър Вълчев.

След дипломирането си живее 5 г. в Барселона, Испания, където завършва магистърска програма “Илюстрация и графичен дизайн” в Idep Barcelona Higher School of Graphic. Участва в редица съвместни изложби в Барселона и Мадрид.

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (88%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (13%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук