"сляпа среща" с 1 от 4 книги

Играта приключи. Честито на победителите Светла Колева, Стефи Карамфилова, Габриела Стоянова и Благой Топузов!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новата ни игра. Следете за скорошното ѝ обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

* * *

Свети Валентин наближава и вместо да спорим за смисъла от „привнесените“ празници, решихме да ви срещнем с нова книжна любов.

Жребият ще реши не само кои 4-ма читатели на Jasmin.bg ще имат своята „сляпа среща“ с книга, а и кое заглавие на Изд. Сиела ще държат в ръцете си – всеки изтеглен на случен принцип късметлия няма да знае коя точно от 4-те книги ще получи. Докато не разтвори куриерската си пратка…

За да участвате в играта ни за 1 от 4 интригуващи книги, е нужно единствено да харесате фейсбук страницата на Jasmin.bg и да тагнете в коментар под поста приятел, с когото споделяте сляпата си любов към четенето:

Успех на всички участници в новата ни „книжна“ игра!

Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 22 февруари 2018 г.

В случай че някой от късметлиите, изтеглени на случаен принцип, не отговори на съобщението, с което го уведомяваме за наградата в рамките на 5 дни, на 27 февруари 2018 г. ще изтеглим подгласник.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите и за изпращането на книгите, като се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Книгите-претенденти за „сляпа среща“

Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам

Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичамЩастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам” (ИК „Сиела”) е ново тематично издание от поредицата “Щастието е…” на Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър.

Книгата съдържа редица забавно илюстрирани примери в какво се състои любовта – от това да имаш пълно доверие на човека до теб, през това да го завиеш, докато спи, до момента, в който се изправяте заедно срещу света…

Книгата е цветна, в типичния за поредицата стил, а форматът й е нестандартен, напомнящ този на картичка.

Част от над 500-те илюстрации може да видите тук.

Среднощният диамант

корицата на Среднощният диамантЛюбимата на всички авторка на бестселъровите поредици  Академия за вампири“ и „Бляскавият двор“Ришел Мийд се завръща с нова доза исторически романс.

Среднощният диамант“ е необикновената история на момиче, готово да се опълчи срещу целия свят, за да си проправи път към свободата.

На страниците на втора част от бляскавата поредица на Ришел Мийд, покорила класациите и продала над 8 милиона копия от книгите си, ще откриете романтика и страст, истинско приятелство, но и коварни предателства.

Откъс от „Среднощният диамант“ ви очаква тук.

Треска за лалета

корицата на Треска за лалетаТреска за лалета” (ИК „Сиела”) от британската писателка Дебора Могак ни пренася в далечния XVII век в Холандия, където манията по лалетата е в разгара си, възрастен търговец и младата му красива и отегчена съпруга решават да си направят семеен портрет, а художникът на този портрет е не просто талантлив творец, но и красив млад мъж.

Колко висока може да бъде цената на любовта? Какво ще породи този любовен триъгълник?

Книгата, която вдъхновява едноименния филм с Алисия Викандер, Кристоф Валц, Кара Делевин и Джуди Денч е своеобразна приказка за любов, похот, завист, измама и отмъщение.

На откъс от „Треска за лалета“ може да се насладите тук.

Принудена

Романтичната история на Блейк Ландън и Ерика Хатауей продължава във втората част от поредицата на Мередит Уайлд.

Главните герои се изправят пред предизвикателства, които могат да застрашат както тяхната любов, така и живота им.

След като Блейк и Ерика са направили много компромиси, за да намерят път един към друг, да пробият защитите си и да заживеят щастливо, сега тъмното им минало заплашва да застане отново между тях и да разруши идилията, която са си изградили…

Еротичната поредица „Хакерът“ се превърна в истински феномен в интернет през 2013 г. с над 1,2 милиона продадени електронни книги.

  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук