Тими Провала - в новата ни игра

Играта приключи.

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, за билети за кино и театър и др. Следете за скорошното им обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

––––––––––––––––––––––––

Любимият американски автор на комикси и детски книги идва у нас. И освен, че ще те запознаем във видео интервю, подаряваме 4-те му книжки с автограф.

За да спечелиш една от книгите от поредицата „Тими Провала“, подписана от Стефан Пастис, е нужно единствено да последваш линка, който ще те отведе на фейсбук страницата на Jasmin.bg и да тагнеш в коментар под поста приятел, който ти е близък (както Мечо Тотала на Тими Провала):

Четиримата победители в играта ще изтеглим на случаен принцип на 1 юни. А коя от 4-те книжки ще им се падне ще бъде изненада.

Успех на всички участници!

Харесай фейсбук страницата на Jasmin.bg, за да продължим да те вдъхновяваме!

Още за „Тими“ провала и гостуването на Стефан Пастис у нас

Стефан Пастис – авторът на култовата поредица за Тими Провала и неговия партньор Мечо Тотала – пристига в България, за да отпразнува на българска земя Международния ден на детето.

Поводът за гостуването са първите по рода си литературни дни за деца и младежи „Варна Лит“, които ще се проведат в град Варна от 31 до 3 юни.

Но преди това ще го видим и в София. Стефан Пастис ще представи героите си на открита забава, от 17:00 ч. на 28 май в литературен клуб „Перото“, Национален дворец на културата.

А ето какво знаем за героя до момента: той умно хлапе, но не си пада много по училището. И въпреки че фамилното му име е Провала, това не му пречи да бъде абсолютно успешен детектив със сериозни амбиции за величие. Във „Видя ли сега какво направи“ например той тръгна по следите на откраднат глобус, защото наградата от $500 щеше да го уреди за цял живот.

В третата книга, „Срещаме се отново“, детективската агенция беше на прага на световно господство, но на пътя й към целта бе застанал един… доклад по биология! Изобщо оказа се, че Светът е полудял!“ и само Тими и детективската агенция „Тотал Провал“ може да го спаси!

Повечето ни читатели намират статията за удивителна. А ти?
  • удивителна (25%)
  • вдъхновяваща (13%)
  • любопитна (13%)
  • забавна (13%)
  • гореща (13%)
  • щура (13%)
  • необикновена (13%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук