Спечели "сляпа среща" с книга!

Играта приключи. Честито на победителите Стела Желязкова, Вени Матеева и Анелия Стоянова!

Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, за билети за кино и театър и др. Следете за скорошното им обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/)

–––––

Свети Валентин наближава и вместо да спорим за смисъла от „привнесените“ празници, решихме да те срещнем с нова книжна любов.

Жребият ще реши не само кои 3-ма читатели на Jasmin.bg ще имат своята „сляпа среща“с книга, а и кое заглавие ще държат в ръцете си – всеки изтеглен на случен принцип късметлия няма да знае коя точно от 3-те книги ще получи. Докато не разтвори куриерската си пратка…

За да участваш в играта ни за 1 от 3 новоиздадени книги на Изд.“Сиела“, просто попълни формата по-долу*:

(не е налична поради приключване на играта)

Успех на всички участници в новата ни „книжна“ игра!

Победителите ще изтеглим на случаен принцип на 14 февруари 2017 г.

В случай че някой от късметлиите, изтеглени на случаен принцип, не отговори на мейла, с който му съобщаваме за наградата в рамките на 5 дни, на 20 февруари 2017 г. ще изтеглим подгласник.

* На предоставения мейл ще изпратим безплатен бюлетин с любопитни статии, интервюта, авторски ревюта, нови игри (с награди книги, билети за кино и театър и др.)… Или твоята седмична доза вдъхновение от Jasmin.bg

Ако съдържанието му не ти хареса, можеш лесно да се отпишеш от списъка с получатели.

Книгите-претенденти за „сляпа среща“

Бляскавият двор

Новата поредица от любимата авторка на бестселъровата поредица Академия за вампири Ришел Мийд, изпълнена със спиращи дъха приключения и завладяваща романтика!

Аделейд, младата графиня на Ротфорд, е поставена пред избор – да спаси семейството си от разоряване, като се съгласи на натрапен брак и бъдеще без шанс за промяна, или да избяга, оставяйки целия си предишен живот за гърба си.

Вярна на несломимия си дух, Аделейд разменя мястото си с това на личната си прислужница, което я отвежда сред лъскавите коридори на Бляскавия двор.

Бляскавият двор е училище по етикет със строги вътрешни порядки, което превръща момичетата от бедно потекло в истински дами, за които после намира богати съпрузи в Новия свят. Момичетата, които се стараят, могат да се надяват на блестящо бъдеще, толкова различно от всичко, което познават до момента. Аделейд идва от свят на разкош, но никога не е можела да избира пътя си сама. Залогът е еднакво висок за нея и съученичките й – Бляскавият двор е пътят към тяхното спасение, а изкачването в йерархията му – единственият начин.

Но мрачни загадки управляват привидно лъскавия Двор. Момичетата може би са по-застрашени вътре, зад тежките му порти, отколкото навън в свят, разкъсан от войни, расизъм и религиозен фанатизъм. С помощта на Седрик – син на самия господар на Двора, Аделейд ще трябва да се бори да се добере до истината, преди да е станало твърде късно.

Любовта ми подари

Един стоплящ сърцето сборник. „Любовта ми подари” включва дванайсет любовни разказа, написани от някои от най-популярните тийн автори, а подборът е на световната сензация Стефъни Пъркинс.

Даваме ви дванайсет причини да останете на топло у дома.

И да се влюбите.

Или както казва Вирджиния Уолтър:

Дванайсет разказа, обединени около любовните трепети, крехки и толкова важни. Не се ограничавайте само до празниците – това е книга за цялата година!

Сребърният лебед

„Сребърният лебед“е легендарно виолончело, създадено от самия Антонио Страдивариус през 1712 г.

В наши дни то е собственост на прословутия виртуоз Александър Фелдмън, който иска да го предаде в ръцете на своята най-талантлива ученичка – дъщеря му Мариана.  Тя обаче внезапно решава да прекрати бляскавата си кариера и да се посвети на грижи за баща си до неговата смърт.

При прочитането на завещанието я очаква жестока изненада – Фелдмън е оставил „Сребърният лебед“ на друг свой ученик, швейцареца Клод, син на негова близка приятелка. Още по-влудяващо е, че Мариана започва да изпитва неудържимо влечение към Клод, а и той не е безразличен към красивата дъщеря на виртуоза.

В миналото на Фелдмън обаче се крие тайна, която ще постави двамата на изпитание – а любовта към музиката може да е по-могъща от привличането между тях.

Бащата на Елена Делбанко е бил известен челист, който е притежавал виолончелото „Графинята на Стайнлайн“, на което свирел самият Паганини. В своя роман тя описва колко красив, но и жесток е светът на класическата музика.

Повечето ни читатели намират статията за любопитна. А ти?
  • удивителна (9%)
  • вдъхновяваща (25%)
  • любопитна (52%)
  • забавна (5%)
  • гореща (1%)
  • щура (1%)
  • необикновена (4%)
  • плашеща (1%)
  • обезпокоителна (1%)
  • дразнеща (1%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук