„Господи, та той изглежда толкова добре! Кара ме да искам да повърна.“

Това учудващо признание прави Кейт Бланшет (през смях) в интервю за ноемврийския брой на Vogue Австралия. Отнася се за екранния ѝ партньор Крис Хемсуърт. И макар двамата да са „от двете страни на барикадата“ в новия си филм „Тор: Рагнарок“, като богинята на смъртта Хела и бога на грамотевиците Тор, австралийските актьори са станали истински приятели на снимачната площадка.

Крис Хемсуърт пък разказва за нервната си криза преди първата си среща с носителката  на две награди Оскар, три награди Златен глобус, три награди БАФТА, както и награда за най-добра актриса на 64-ия Венециански международен кинофестивал:

„Преди да я видя си мислех: „Добре, това е Кейт Бланшет. Та тя е богиня!

Нервите ми със сигурност бяха по-опънати от обикновено. И независимо колко пъти си повтарях: „Аз съм водещият актьор, аз съм на първо място в афишите“, все ми се струваше, че не бива да е така; чувствах, че някак съм измамил, за да съм начело. Спомням си, че се опитвах да си се самонавивам: „Кейт Бланшет идва на моята снимачна площадка, това е моят филм, аз съм Тор“, но веднага след това друга част от мен закрещяваше: „Нищо от това няма значение! Тя е толкова добра!“

Тя обаче влезе на снимачната площадка и мигове по-късно си мислех: „О, чудесно, тя е прекрасна и нормална. С нея е лесно да се разбереш, толкова е жизнена и има голямо чувство за хумор…“

В същото интервю актьорите говорят за семействата си, приятелството и работата в любимата Австралия. И нищо не подсказва, че са врагове на екрана.

Кейт Бланшет и Крис Хемсуърт за австралийския Vogue

Снимки: Will Davidson/ Vogue Australia
Източници: Vogue Australia, eToday

Не така приятелски настроени един към друг изглеждат австралийските актьори в съвместния си филм „Тор: Рагнарок“

В „Тор: Рагнарок” (реж. Тайка Уайтити) богът на гръмотевиците Тор (Крис Хемсуърт) се озовава затворен на другия край на вселената без своя верен чук, Мьолнир. Той трябва да намери начин да се върне в Асгард и да спре Рагнарок – разрухата на родния му свят и края на асгардската цивилизация – причинен от всемогъщата богиня на смъртта Хела (Кейт Бланшет).

Повечето ни читатели намират статията за любопитна. А ти?
  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (100%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук