Жената е хубава на всяка възраст. Особено, ако е обичана и щастлива в дома и работата си. В това е напълно убедено вечната „Хубава жена“ Джулия Робъртс, която засне фотосесия за InStyle Magazine, малко лед като навърши 50 години (на 28 октомври т.г.). За декемврийския брой на списанието актрисата дава и обширно интервю.

И макар че ѝ предстои за първи път да играе в телевизионен сериал, а наскоро завърши филм, на който всички възлагат надежди да бъде не само хитов, но и социално разтърсващ, Джулия Робъртс говори главно за децата си и семейното щастие.

Като най-щастливи определя „обикновените“ дни, в които закусва и вечеря с децата си. „Опитвам се да го правя всеки ден и наистина обичам да готвя. Мисля, че съм го наследила от майка си.“, споделя носителката на Оскар за „Ерин Брокович“. А когато я питат за рецептата ѝ да изглежда и да се чувства добре, синът ѝ Хенри (червенокос), който е с нея на снимките ѝ прошушва нещо и тя отговаря:

„Омъжи се за правилния човек, роди червенокосо дете и имай страхотни приятели. Това са трите ключови елемента на щастието.“

В живота на актрисата не всичко е щастие обаче. Наскоро тя е загубила майка си от рак на белите дробове, както и двама близки приятели. Джулия Робъртс обаче разказва охотно за тези травми. Иска ѝ се децата ѝ да ги изживяват по-различно, отколкото тя, когато е била на тяхната възраст и е загубила баща си. Тогава за смъртта не се е говорело, била е обвита „като в мъгла, мистериозна и плашеща“.

„Когато майка ми умираше бяхме истински с нея всяка минута до края, смеейки се с нея и просто имайки това безумно удовлетворяващо преживяване“, споделя още Джулия Робъртс.

Връщайки се на темата за възрастта „Хубавата жена“ заявява:

„Винаги съм обичала рождения си ден и ще празнувам и 50-тия с отворени обятия и благодарност … Няма нищо различно в този рожден ден, в сравнение с всеки друг“.

Тя е категорична по този въпрос, отчасти защото иска да отговори на всички репортери, които я питат за 50-те ѝ, сякаш това е източник на травма. „Наистина ли, хора?“, смее се Джулия. – Още ли сме на тази страница? Някой пита ли същото Джордж Клуни или Брад Пит преди 50-тия им рожден ден?“

Джулия Робъртс на 50

Къде още можем да видим Джулия Робъртс

Най-новият филм на Джулия Робъртс, със световна премиера през ноември,  е „Чудо“ – покъртителна история  за момче, чието лице е различно. В екранизацията на едноименния роман на Р. Дж. Палачио участват още Оуен Уилсън и Джейкъб Трембли.

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (18%)
  • вдъхновяваща (45%)
  • любопитна (9%)
  • забавна (9%)
  • гореща (0%)
  • щура (9%)
  • необикновена (9%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук