Вече не бягам от чувствата си, от емоциите. Осъзнах, че е голяма грешка да избягваш болката. Защото по този начин избягваш самия живот. Болката ни прави такива, каквито сме, чрез нея израстваме. Колкото и иронично да звучи, болката прави света едно по-добро място и затова е грешка да се криеш от нея, да я избягваш, затъпявайки чувствата си с алкохол или нещо друго“.

Това поделя Брат Пит за списание GQ. В до болка искрено интервю (първото, след развода с Анджелина Джоли), придружено от до болка красиви фотографии.

Те са дело на майстора на обектива Раян Макгинли (Ryan McGinley), но локациите избира самият актьор – някои от най-красивите национални паркове на САЩ.

Брад Пит: Аз съм всички тези грешки

Думите, които се повтарят най-често в интервюто са „болка“. И все пак от тях лъха спокойствие и надежда.

Ето какво още разказва Брат Пит:

„Откакто завърших колежа не си спомням да е имало и ден, в който да не съм пил, да не съм пушил – цигари, марихуана, както и разни други неща. Но в един момент осъзнаваш, че всичко това са залъгалки, начин да избягаш от чувствата си. Сега съм много, много щастлив, че приключих с това. Имам предвид, че когато създадох семейството си, спрях всичко останало, освен пиенето. Но пък започнах да прекалявам с него.

Алкохолът се превърна в проблем. Имаме лозови насаждения, имаме изба, а аз много, много обичам да пия вино. В един момент просто стигнах дъното. Ако трябва да съм напълно честен, аз съм по-добър и от руснаците с водката, мога да ги победя в състезание по надпиване. Такъв професионалист бях, толкова добър бях в пиенето. Но вече не съм такъв. Не пия от половин година. Ходя на терапия, която много ми помогна и продължава да ми помага. Това е период, в който трябваше да се вгледам в слабостите и провалите си, да поема отговорност“

И отново за болката и любовта към живота:

„Да останеш насаме с всички тягостни чувства, нуждаейки се да ги разбереш и най-после да ги сложиш на мястото им… Накрая откриваш, че ти си всички онези неща,които не харесваш. Те са част те мен. Не мога да ги отрека. Трябва да ги приема. Всъщност трябва да ги прегърна. Защото отричайки ги, аз се отричам от себе си. Аз съм всички тези грешки. За мен всяка грешка е била стъпка към прозрение, разбиране, дори радост. Да избягваш болката е истинска грешка. Истински пропуск в живота.“

 казва още той и добавя:

„Нали знаете клишето, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш на свобода. Сега вече знам какво означава това. Сега вече чувствам какво означава това.“

View this post on Instagram

Mood. #Bradpitt #2017

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

View this post on Instagram

Brad Pitt For GQ Magazine Summer 2017

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

Към фотосесията има и видео, отново дело на Раян Макгинли, озвучено от песента Worth It („Струвам си”) в изпълнение на Мозес Съмни (Moses Sumney).

То може би казва повече…

Източник и снимки: Ryan McGinley/ GQ

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (20%)
  • вдъхновяваща (70%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (10%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук