"Игра на тронове" се завръща у нас (снимки от официалната премиера)

Кейси Блойс, Д.Б. Уайс, Кит Харингтън, Софи Търнър, Ричард Плеплър, Дейвид Бениоф, Николай Костер-Валдау

„Игра на тронове“ се завръща

Първият епизод от новия сезон на любимия сериал ще бъде наличен у нас заедно с премиерата в Щатите (16 юли, 21 часа) – още в 4 часа сутринта на 17 юли във филмовото приложение HBO GO. Така най-нетърпеливи фенове на поредицата ще могат да гледат сериите часове преди телевизионното им излъчване.

Излъчването на първия епизод по филмовия канал HBO е предвидено за 21:00 часа вечерта.

Официалната премиерата на седмия сезон на „Игра на тронове“ се проведе в концертната зала „Уолт Дисни” в Лос Анджелис

Някои от звездите, които се появиха на нея, вече не са част от поредицата, но за всички екипът е като семейство и предпоследния сезон на „Игра на тронове“ поражда щастливи и тъжни усещания у тях.

Хемпсуърт Райт сподели:

„Не ми се иска да мисля все още за финала. Продължавам в духа на – о да, следва още един сезон! Но е странно да знам, че остава само още един – този сериал буквално присъства в половината ми живот.

Хората, свързани с него са като семейство за мен и съм сигурен, че всеки един споделя същото усещане. Много сме близки!“

Сезон седем ще има седем епизода, в които са вложени повече ресурси за въздействащи и мащабни сцени. През месеците водещи до дълго чаканата премиера стана ясно, че емблематичните думи на Старк са нещо повече от предупреждение.

Зимата не идва – тя вече е тук.

Тук е и с нея идва и армията от немъртвите бели бродници на Нощният крал и реалната заплаха за война, която не отговаря на никакви правила.

Снимки от премиерата на „Игра на тронове“

На официалната премиерата не бе показан нито един кадър от предстоящия сезон, но звездите от сериала се появиха в целия си блясък и с добро настроение.

Кит Харингтън (Джон Сняг) бе придружен от доскорошната си екранна половинка, а вече и половинка в реалния живот – Роуз Лесли (Игрит). Харингтън споделя, че е луд по нея и не може да повярва как това щастие се случва точно на него. В новия сезон ще видим само Кит Харингтън, след като героинята на Роуз Лесли беше убита още в четвърти сезон.

Софи Търнър бе избрала дръзка мини рокля на Никола Гескиер за Луи Вюитон от колекцията за 2018-а година, а Мейзи Уилямс бе заложила на ярко зелена дълга рокля с висока цепка на Мишел Смит от Мили.

Източник и снимки: НВО

 

А любопитни ли сте как би изглеждал любимия сериал „под режисурата“ на Тим Бъртън?

Как би изглеждал “Игра на тронове” под режисурата на Тим Бъртън (илюстрации)

Повечето ни читатели намират статията за удивителна. А ти?
  • удивителна (14%)
  • вдъхновяваща (14%)
  • любопитна (14%)
  • забавна (14%)
  • гореща (14%)
  • щура (14%)
  • необикновена (14%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук