"Толкова различен живот" с автограф от Лучия Джованини

Играта, в която Jasmin.bg ви подарява 2 книги на Лучия Джованини приключи.

Честито на победителя Диди Маринова! Благодарим на всички за участието и големия интерес. Очаквайте скоро новите ни игри – за книги, билети за театър и органична козметика…

––––––––––––––––––

Скоро те срещнахме с Лучия Джованини в едно по италиански „бъбриво“ интервю. Италианската „Луиз Хей“ бе в София по покана на ИК Колибри, за да представи българското издание на „Толкова различен живот” и да изнесе безплатен семинар за българските си приятели.

Ако си го пропуснал, ти предлагаме да „наваксаш“ като се сдобиеш със специално подписаната за читател на Jasmin.bg книга „Толкова различен живот“. Към нея ти подаряваме и първата й книга, издадена тук – „Освободи живота си„.

За да спечелиш 2-те книги, просто попълни формата по-долу*:

(Не е налична поради приключване на играта. Очаквайте новите ни игри за книги, билети за театър и кино, органична козметика и др.)

Успех на всички, които искат своя „Толкова различен живот“ (с автограф + бонус награда)!

Победителят ще изтеглим на случаен принцип на 20 юли 2016 г.

В случай че късметлията, изтеглен чрез random.org, не отговори на мейла, с който му съобщаваме за наградата в рамките на 5 дни, на 25 юли 2016 г. ще изтеглим подгласник, отново на случаен принцип.

Lucia-Giovannini-credits-foto-Stefano-Martinelli1-550x388

Лучия Джованини е писател, експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика, бивш модел и съвременен духовен учител. Книгите й са помогнали на хиляди хора по света да променят живота си.

Както никога досега страдаме от самотност

Тъжната констатация Лучия сподели в интервюто за читателите на Jasmin.bg. Тя обаче предлага рецепта за положителна промяна в книгите, които ти подаряваме – „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“.

Ето какво отговори Лучия, когато я попитахме с какво може да бъде различен този наш живот?

Книгата „Толкова различен живот“ е базата на едноименния метод, който е помогнал на хиляди хора по света да посрещнат промяната с успех и да живеят по-добре.

Книгата учи как да създадем промените, които желаем в  нашия живот. Не става дума да станем други хора, а да намерим себе си.

Научаваме се да използваме вътрешните ресурси, изясняваме целите, лични и професионални, подобряваме връзките си, научаваме се да ценим  себе си.

И се освобождаваме от страданието и тежестта на миналото.

Живеем често между стените на безразличието, дори не познаваме нашите съседи или колеги.

Както никога досега страдаме от самотност. Необходимо е да реконструираме концепцията за общност, групи – физически или виртуални, в които да бъдем приети, да обсъждаме с другите, да даваме и получаваме поддръжка, приятелство, идеи, изслушване, да разкрием способностите си, да открием смисъла на живота си…

lucia-praktiki-11

* На предоставения мейл ще изпратим безплатен бюлетин с любопитни статии, галерии с красиви снимки, нови игри (с награди книги, билети за кино и театър и др.)… Или твоята седмична доза вдъхновение от Jasmin.bg

Ако съдържанието му не ти хареса, можеш лесно да се отпишеш от списъка с получателите.

Повечето ни читатели намират статията за любопитна. А ти?
  • удивителна (6%)
  • вдъхновяваща (18%)
  • любопитна (65%)
  • забавна (0%)
  • гореща (6%)
  • щура (0%)
  • необикновена (6%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук