2 книги от Борис Априлов - "бащата на Лиско"

Играта приключи. Честито на победителката Благовеста Костадинова! Благодарим от сърце на всички за участието и интереса!

Очаквайте новата ни игра. Следете за скорошното ѝ обявяване в седмичния бюлетин, който получавате на мейла си (може да се запишете тук: http://jasmin.bg/sedmichen-byuletin-na-jasmin-bg/).


У нас хората се делят на такива, които обожават Лиско, и на други, които никога не са приключенствали с него…

Това твърдят от Издателство „Ракета“ (изстреляло в нови висоти книгите на Борис Априлов – с толкова грижа за подбора, оформлението и представянето им). Независимо от кои сте обаче, или колко свободно може да кажете „Чимиджимичамиджоми“, ние нямаме търпение да ви подарим 2 от любимите си книги, излезли изпод перото на „бащата на Лиско“. Така победителят в книжното предизвикателство ще може да сподели наградата с дете-приключенец и читател.

Повод ни дава 100-годишнината от рождението на автора. Както и въпросите: Кой е плавал с мариниста Борис Априлов? Или с психолога, умеещ да пише с абстракции и тънка ирония?

Борис Априлов е познат най-вече с произведенията си за деца, но не по-малко впечатляваща е прозата за възрастни на писателя. На тази пъстрота и богатство е посветено и новото ни книжно предизвикателство.

За да участвате в играта, е нужно единствено да тагнете в коментар под фейсбук поста приятел, с когото споделяте любовта към книгите и приключенията:

https://www.facebook.com/Jasmin.Journal/photos/a.251401664896284/4250284861674591/

Успех на всички участници в новото ни книжно предизвикателство!

Победителят ще изтеглим на случаен принцип на 12 май.

Запишете се и за неделния ни бюлетин, за да научавате първи за игрите и пъстрите ни находки.

Общите условия на играта може да прочетете тук. Участието ви в играта с коментар под поста, обявяващ я във фейсбук, означава, че ги приемате.

Предоставената лична информация от победителите в играта е защитена и ще бъде използвана единствено за нужната идентификация на спечелилите и изпращането на книгите.

Откъс от „Маймунската кожа“ (и не само) може да прочетете тук:

Избрани цитати от чудните приключения на Лиско и откъс от книжката-подарък ви очакват тук:

  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (0%)
  • забавна (0%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук