10 секси актьора, заради които си струва да отидем на кино (СНИМКИ)

Секси, секси, секси...

31 август 2019

снимки: Форум Филм България

Петък вечер е, но сте изморени и идеята да отидете на клуб не ви се струва приятна. Решението е лесно – гледайте филм.

Обадете се на някоя приятелка и я убедете да се присъедини, така е по-весело. Можете да отидете на кино, а може и да се спрете а удобния вариант "вкъщи на дивана".

Ако още не сте убедени в идеята за филмова вечер, ето десет секси аргумента, любезно предоставени ни от jasmin.bg:

Крис Хемсуърт

Скандинавски бог със спираща дъха усмивка и дълбок глас – това е Тор, героят на австралийското бижу Крис Хемсуърт. Аз лично не знаех дали да въздишам по него, или по колегата му съименник Крис Еванс, или по лошото момче (както във филма, така и в реалния живот) Робърт Дауни. Оставям на вас да прецените кой е най-сексапилен. Само ви предупреждавам – носете си студена вода в салона, може да ви потрябва.

Крис Еванс

Рус, синеок, с ослепителна усмивка и хубаво тяло. Едва ли е нужно да казвам нещо допълнително, за да ви убедя, че си струва да го гледате.

Робърт Дауни Джуниър

В поредицата на Marvel „Отмъстителите“. Робърт Дауни Джуниър играе красив, умен, ексцентричен и самонадеян милиардер филантроп – роля която му приляга много.

Джони Деп

Ще бъда разочарована и доста изненадана, ако се окаже, че трябва да обяснявам кой е Джони Деп и защо съм го включила. Нима някоя от вас може да отрече таланта или красотата му? Още повече, той има способността да изглежда привлекателно, независимо колко странна е ролята му  – вампир, пират, турист или Едуард Ножиците.

Робърт Патинсън

Британският чаровник, който завладя сърцата на не една и две тийнейджърки с ролята си на вампира Едуард в „Здрач“, е Жорж Дюроа в „Бел Ами”, по романа на Мопасан. Някои от вас вероятно ще си кажат, че отдавна е отминало времето на юношеските трепети и че сте прекалено зрели за тях, но няма нищо, което да подмладява духа повече от красив млад мъж, по когото свободно може да мечтаете в тъмнината на киносалона.

Леонардо ди Каприо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Variety (@variety) на

Ако не сте гледали „Титаник“, ами, гледайте го. Филмът е класика, за него няма какво друго да кажа, освен – носете си кърпички. А колкото до Лео, аз лично не бих имала нищо протв да го гледам отново. И отново. И отново…

Мел Гибсън

Предполагам, че няма много мъже, които да могат да изглеждат секси в пола, но Мел Гибсън успя да спечели женската аудитория в „Смело сърце“. От тогава мина доста време, но актьорът не е загубил чара си. 

Джейсън Стейтъм

Споменахме екшън актьори и това ме подсеща за неустоимия Джейсън Стейтъм. Той си партнира със Скалата в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Ако до този момент гологлавият британец не е успял да ви заплени, то в този филм той определено ще ви спечели. 

Ники Илиев

Не можем да не включим в “класацията“ ни този български хубавец. Той не само участва във филма „Чужденецът“, но и го режисира. Млад, красив и очевидно талантлив мъж в романтична комедия, при това българска – какво повече може да иска сърцето?

Даниел Радклиф

Момчето, което най–вероятно ще бъде запомнено като Хари Потър, вече съвсем не е момче. Нещо повече – младият мъж показва доста впечатляващи актьорски умения в хорър – трилъра „Жената в черно“. Не пренебрегвайте филма, само защото звучи зловещо. Признайте си, малко вълнение, което не е свързано с офиса или децата ще ви се отрази добре. А и господин Радклиф никак не дразни окото.

Коментирай »
Още по темата
Мъжът е толкова секси, когато...
Най-високоплатените актьори за 2019 година (СНИМКИ)
Защо мъжете в униформи са толкова секси
Препоръчваме още
Топ 10 на най-шумните животни в света (ВИДЕО)
Дара влезе „В час по интелектуална собственост“ (СНИМКИ)
Savex4Fashion: Да подкрепим българската мода
ТЕСТ: Балканец или джентълмен е избраникът на сърцето ти?
Доказаха правилото за изпуснатата храна и петте секунди
Робърт Дауни-Джуниър със специално обръщение към българските зрители (ВИДЕО)
Възможно ли е да се влюбиш... на сляпо? Отговорът в „Любов на сляпо“ от Лорън Лейн (предложение за четене)
Три (не) очевидни причини за увреждане на зъбния емайл
„Сто нощи“ – еротичен ноар за любовта, изневярата и формите на лъжата
Предложение за четене: „Калипсо“ - интелигентен трилър за най-мрачните кътчета на човешката душа
Питие преди лягане? Помислете пак!
Мъжете се страхуват от силните жени
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби