неща, които подпомагат диетата

И така, сезонът на банските официално е открит. Това е времето на жаркото слънце, дългите дни и по-оскъдните дрехи.

Това обаче е и времето на диетите, изтощителното гладуване и лишенията… Истинско изпитание за вашето търпение и воля.

Когато човек е на диета има усещането, че целият свят около него се е изпълнил с примамливи изкушения, целящи да провалят строгия му хранителен режим.

Е, стига вече! Тук сме направили списък на нещата от ежедневието, които подпомагат спазването на здравословен хранителен режим и няма да ви създават пречки при постигането на желаните мерки.

Телевизорът

Вярвате или не, телевизорът е едно от нещата, които могат да ви помогнат да се придържате към вашата диета. Обикновено гледането на телевизия се свързва със седене на едно място и консумиране на вредна храна като чипс, пуканки и други. Това обаче не винаги е така.

Има цял куп телевизионни програми, които излъчват денонощно упражнения, които може спокойно да правите вкъщи. Ако пък случайно не сте спортен тип, може да си пуснете някой музикален канал и да се поразкършете в ритъма на музиката. Такъв тип дейности определено подпомагат всяка диета и освобождаването от излишните килограми.

Приятелите

Близкият кръг от приятели играе изключително важна роля. Винаги е добре, когато някоя приятелка е на същата диета като вас или пък когато излизате с хора, които се хранят здравословно.

Така няма опасност хранителният ви режим да бъде нарушен, нито пък постоянно ще гледате към чиниите на вашите приятели, за да видите какви вкусотии има там. Ако пък някои от вашите приятелки са изпробвали същата диета като вас, още по-добре. Те ще могат да споделят опит и да ви насърчават в процеса на отслабване.

Диетата на Weight Watchers - всичко е по-лесно, когато имаш подкрепа

Свежите зеленчуци

Едва ли има нещо, което би могло да насърчи една диета по-добре от вкуса на пресните  и свежи зеленчуци. Особено през горещ сезон като лятото е по-здравословно човек да консумира свежи салати и сочни плодове, отколкото ястия с неясен произход, приготвени в заведения за бързо хранене.

Така че, забравете за сандвичите и полуфабрикатите и бързо се отправете към пазара за зеленчуци. Гарантираме ви, че нещата, които се предлагат там ще ви донесат много по-голяма вкусова, а и зрителна, наслада.

Свежите зеленчуци са пръв помощник на всяка диета

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (17%)
  • вдъхновяваща (17%)
  • любопитна (8%)
  • забавна (8%)
  • гореща (8%)
  • щура (8%)
  • необикновена (8%)
  • плашеща (8%)
  • обезпокоителна (8%)
  • дразнеща (8%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук