Какво искат жените от мъжете?

Жените открай време сме си спечелили славата на неразгадаеми и взискателни същества, на които трудно може да се угоди

снимка: Alexandra Films

Жените открай време сме си спечелили славата на неразгадаеми и взискателни същества, на които трудно може да се угоди. Особено пък що се отнася до връзките с партньора. Истината е обаче, че нещата, които жените искат от мъжете са много прости и в никакъв случай не са невъзможни за изпълнение. Даже в много голяма част от случаите са абсолютно същите, които и мъжете искат от тях във връзката.

И така, мъже, ако си нямате никаква идея какво искат жените от вас във връзката, ето ви 5 прости насоки. Този списък в никакъв случай не е изчерпателен, но може да даде някакви първоначални идеи. Списъкът също така е много индивидуален, но все пак съдържа голяма доза истина.

И така ето ги нещата, за които ние се сетихме:

1. Уважение

Ето това е ключът към сърцето на жената. Не е толкова трудно да уважаваш партньорката си, нали? Пък и в крайна сметка това е едно от нещата, които и самите мъже изискват от жените до тях.

Разбира се, уважението върви ръка за ръка с любовта, загрижеността и вниманието. И все пак особено в началото на връзката, то някакси заема първо място. Предполага се, че любовта и грижата за другия се появяват на по-късен етап, когато вече си опознал самия човек. Докато уважението трябва да се появи и прояви още в самото начало.

Не изпитвате ли уважение към вашите половинки и нещата, които те правят – не се чудете, ако връзката ви не потръгне. Пък и нека си кажем истината, за да бъдете самите вие уважавани, не трябва ли да постъпвате по същия начин?

2. Спонтанност

Тази мистериозна думичка, която може да се характеризира с толкова много неща. Спонтаността е изключително важна във всеки етап от връзката. Няма значение дали току що сте започнали връзка с някоя жена или пък сте заедно от години – спонтанността е тази екзотична подправка, която ще направи отношенията ви по-интересни, вълнуващи и пълноценни.

Много мъже тълкуват погрешно значението на думата спонтанност. Те си мислят, че тя се изразява в скъпи подаръци и вечеря в шикозни ресторанти. Не, че това е лошо предположение, тъй като всяка дама би се зарадвала на подобни жестове, но понякога спонтанността може да се изразява и в по-прости неща.

Например подарете на вашата приятелка едно цвете без повод, когато се видите с нея. Повярвайте ни, понякога малките жестове ознчават много повече и се оценяват много по-високо.

3. Романтика

Съжалявам, мъже, но не може да минем без нея. Всяка жена обича и иска романтика до някаква степен, дори и дамите, които намират аромата на розите за прекалено сладникав и определят всеки романтичен филм като боза. Те също имат нужда от някаква доза романтика.

Вие обаче не се стряскайте! По същия начин, както и при спонтанността, не е необходимо романтиката да се показва в някакви големи мащаби. Може просто да изведете приятелката си на дълга разходка в парка, да й покажете място, където вие самите обичате да си прекарвате времето, да й направите малък подарък в най-неочакван момент или пък само да й кажете едно простичко: „Харесвам те и обичам да прекарвам времето си с теб”.

Всичко това е в състояние да разтопи женското сърце. Пък, ако случайно имате желание и за по-романтични изненади, чувствайте се свободни да ги направите. Гарантираме ви, че ще имате 100% успех!

4. Добра комуникация

Това е дно и от най-важните условия за създаване на добра и стабилна връзка. Известно е, че някои жени наистина не умеят да слушат и не са добри слушатели, но истината е, че всяка дама би се чувствала по-спокойна и уверена, ако знае, че между нея и партньора й съществува комуникация.

Жените имат нужда да знаят, че говорят на един и същи език с половинката си. Липсата на добра комуникация за тях означава нестабилност и във взаимоотношенията. Постигането на добра комуникация между двама души никога не е било лесна задача. Положението допълнително се усложнява, ако тези двама души нямат общи интереси. Истината обаче е, че ако наистина държиш на някого, ти ще положиш достатъчно усилия, за да постигнеш добра комуникация с него. Като накрая най-голямата награда ще е, че си започнал да се разбираш с половинката си.

5. Чувство за хумор

Хуморът е изключително важен във всяка една връзка. Доброто чувство за хумор във връзките е като солта във всяко ястие – без него просто не може. Не казваме, че трябва всяка една ситуация или проблем, който възникне във връзката, да се решава чрез чувство за хумор, но понякога нещата са много по-лесни, отколкото изглеждат. Съответно и могат да се разрешат чрез много по-забавен начин, отколкото предполагаме.

Доброто чувство за хумор е онзи семпъл, но важен нюанс, на който и двете страни във връзката държат. Ако трябва да бъдем честни, това е и една от причините поради, която хората започват да излизат заедно, нали? Те просто искат да се забавляват. Така че чувството за хумор определено попада в категорията на задължителните качества, които един мъж трябва да притежава, за да впечатли дамата на сърцето си.

Коментирай »
Още по темата
Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти
Защо мъжете никога не избират теб?
"Не те чух": Защо мъжете пропускат думите ни покрай ушите си?
Наистина ли се влюбваме в определен тип мъже?
Защо не си струва да се спори с жена от научна гледна точка
Най-важните качества на идеалния мъж
Жените искат секс, мъжете – прегръдки?!
Защо толкова харесваме лошите момчета?
Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си?
Аз съм мъж и предпочитам мъжка компания пред тази на половинката ми
Страдаме по изгубените джентълмени
10 мита за секса и мъжете, които всъщност са пълна глупост
Влюбени разкриват какъв е ключът към щастлива връзка
11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва
Тайната на успешната и силна връзка
Любовта преди и след: Ето как се променят двойките във всяка връзка
3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб
Препоръчваме още
Какво казват мъжките sms-и
„Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене)
Най-полезните цитрусови плодове
Ефектът на първата нощ или защо спим зле на ново място
Как да останеш къдрава и през зимата
Девет причини да изберете круиз за следващата си ваканция
Колко време ти отнема да стигнеш до офиса? Дългият път до работното място може да навреди на здравето ти
Каква е разликата между тоник, сода и газирана вода?
ТЕСТ: Как си със самочувствието?
„Кръстопътища“ от Джонатан Франзен – моментна снимка на американската душа в началото на 70-те години на ХХ век
Спомените, които (не) пазим
Какво казват сентенциите за жените
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби