С каква прическа да го изненадам и има ли това значение за мъжете?

Въпросът поставя не по-малка дилема от това какъв грим да сложите, нали? След като ви представихме резултатите от скорошна анкета на Cosmopolitan по въпросите на грима, е време да ви запознаем с не по-малко интригуващите разкрития за това как мъжете възприемат прическите ни:

Какво ли мисли Той за прическата ми?

С каква прическа да го изненадам днес?

1.  Различна всеки ден?

От 100 мъже, запитани на улицата дали ще им е неприятно, ако жената до тях е с една и съща прическа всеки ден, 71% отговарят категорично, че това няма значение за тях, докато едва 29% държат на разнообразието във външния вид.

Дженифър Анистън и нейния характерен „подпис” неизменната й прическа са символ на успеха на постоянството.

2.   Красиви или куку са плитките? 

Проучването на Cosmopolitan показва, че по-голямата част от мъжете намират малките плитки, с които често акцентираме прическите си за „сладки”. На въпроса „Сладки или куку?”, цели 83% от запитаните отговарят в полза на плитките, докато само 17% ги намират за „откачени” в неприятния смисъл на думата.

3.   Вдигната или спусната коса?

Оказва се, че самото движение на вдигане или спускане на косата има значение за силните ни половинки. 43% от анкетираните мъже заявяват, че се разгорещяват, ако гледат как жена си вдига косата, а други 37% твърдят, че няма по-възбуждащо нещо от спускането на дълги коси. Значителните 20% са категорични, че и двете движения ги „побъркват”.

Така че, изберете сами, момичета. Спуснати или вдигнати коси няма такова голямо значение, стига свидетелят на оформянето на прическата да бъде изненадан с чувствено движение.

 4.   Асиметрична прическа?

Дали не е твърде дръзка? Сигурно сте се питали, нали? Ето какво отговарят мъжете: 76% от запитаните намират асиметричните прически за страхотни, докато останалите 24% казват, че не могат да ги понасят.

Само трябва да разберете сред кои от тях попада вашият избраник.

А вие с какви прически впечатлявате мъжа до себе си? Споделете тайните си рецепти в коментарите под статията.

Повечето ни читатели намират статията за любопитна. А ти?
  • удивителна (0%)
  • вдъхновяваща (0%)
  • любопитна (71%)
  • забавна (29%)
  • гореща (0%)
  • щура (0%)
  • необикновена (0%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук