Ако имате деца, сигурно и вие искате всичко, което се докосва до тях да е чисто, красиво и свежо. И от най-високо качество. Точно това предлага иновативен български бранд, в който се влюбихме от пръв поглед.

Авторските детски дрехи на „Тоте Поте“ изненадват с дизайн, качесво, та дори и с опаковка. Но да оставим усмихнатите Нино, Коста и 4-годишният кръстник на бранда (в ролята също и на чаровен модел) сами да разкажат за себе си – с думи и образи…

Нино, Коста и кръстникът на Тоте Поте

Нино, Коста и кръстникът на Тоте Поте

Как бихте обяснили – първо на един родител, а после и на едно дете – какво е „Тоте Поте“?

Децата нямат нужда от обяснение, защото сами ще се досетят. За родителите – Тоте Поте на бебешки означава „сок от портокал”. Авторът на фразата е малкият ни син.

А как стигнахте до тази така освежаваща „диета“ от портокалов сок? С какво сте се занимавали преди, труден ли беше преходът към света на модата?

По образование съпругът ми Коста е дизайнер, а аз маркетолог. Винаги сме се занимавали с дизайн в различните му форми, а от няколко години насам животът ни се върти около детето ни и така преходът всъщност се случи много естественно от само себе си.

С какво изненадвате любителите на портоколава свежест?

Изморихем се от дрешки с анимационни геройчета, сладникави зайчета, слончета и розаво-сините нюанси, затова нашите дрешки визуално се различават много от всичко останало. Дизайните ни са авторски, а сериите лимитирани.

14499945275_21a952d964_k

Освен визията, изключително много държим и на качеството внимателно подбираме материалите, с които работим. Памукът е с Oeko-Tex® Standard 100 сертификат. Боите са на водна основа и не съдържат тежки метали, Формалдехид и Алкилфенол етоксилат. Също така притежават Oeko-Tex® и GOTS стандарт и са сертифицирани за печат върху бебешки и детски дрешки.
14107044810_7463413dd0_k
В желанието си да предложим наистина качествен продукт, които е създаден специално за деца решихме да направим и опаковка към него, която не е за изхвърляне. Буквално! Ако я разгънете, ще можете да оцветите, изрежете и сглобите играчка.
14651921158_45f878aec8_k
Така освен да щадим природата, предлагаме на родителите и децата една занимателна игра в която да участват заедно, като  провокират въображението и развиват креативността си.

А как отговаряте на, вероятно не малкото, въпроси защо да изберем точно вас сред морето от детски дрехи и стоки?

Освен уникалния дизайн, доброто качество и интересната опаковка много държим и на доброто обслужване. Смятаме, че колкото и да ти е страхотен продукта, ако е поднесен с лошо отношение, то безспорно ще ти остави лош вкус в устата. Точно за това винаги сме на разположение на клиентите си за въпроси, препоръки или просто разговор. Ако имат нужда от каквато и да е консултация, трябва само да се свържат с нас.

И накрая – къде да ви открием и да очакваме ли скоро нови портокалови красоти?

Да, съвсем скоро ще представим  няколко есенно-зимни модела върху, които все още работим. Иначе на този етап сме откриваеми в нашия онлайн магазин на www.totepote.com, както и в магазин Три Котаж на ул. Любен Каравелов 41 в София.

Съвсем скоро очакваме да се появим и в други онлайн и офлайн магазини по света и у нас.

Тоте Поте са ексклузивни вносители на английската марка Pitta Patta за България. Създателите й са семейство натуропати и тя е една от първите по рода си, органична детска козметика с примеси от полускъпоценни камъни, които въздействат положително на емоционалното развитие на децата. Одобрена е от Organic Soil Association; Съставът е до 89% от органичен произход; не съдържа парабени, сулфати или изкуствени аромати. Продуктите не са тествани върху животни и опаковките са рециклируеми. Продуктите на Pitta Patta съдържат уникална смесица от билки и натурални масла, които успокояват и се грижат за детската кожа, а също така въздействат благоприятно на суха и раздразнена кожа, някои видове екземи и псориазис.

Тоте Поте са ексклузивни вносители на английската марка Pitta Patta за България. Създателите й са семейство натуропати и тя е една от първите по рода си, органична детска козметика с примеси от полускъпоценни камъни, които въздействат положително на емоционалното развитие на децата.
Одобрена е от Organic Soil Association; Съставът е до 89% от органичен произход; не съдържа парабени, сулфати или изкуствени аромати. Продуктите не са тествани върху животни и опаковките са рециклируеми. Продуктите на Pitta Patta съдържат уникална смесица от билки и натурални масла, които успокояват и се грижат за детската кожа, а също така въздействат благоприятно на суха и раздразнена кожа, някои видове екземи и псориазис.

 

Повечето ни читатели намират статията за вдъхновяваща. А ти?
  • удивителна (5%)
  • вдъхновяваща (47%)
  • любопитна (21%)
  • забавна (11%)
  • гореща (5%)
  • щура (5%)
  • необикновена (5%)
  • плашеща (0%)
  • обезпокоителна (0%)
  • дразнеща (0%)

Подарете си вдъхновение

Най-интересните статии от изминалата седмица ви очакват! Всяка Неделя сутрин във Вашата пощенска кутия.

Запишете се за нашият имейл бюлетин тук